Jogi nyilatkozat

A lenhardtszijgyarto.hu tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.

A szöveg és a képek kereskedelmi célú másolása szigorúan tilos, minden esetben feljelentést von maga után. Ha más honlapokra szeretné kirakni a képeinket (pl. saját blogra), leírásainkat, akkor minden esetben be kell linkelnie a honlapunk címét. A képen lévő vízjelek eltüntetése szigorúan tilos.

Magánszemélyek a saját adathordozóikra lementhetik, illetve kinyomtathatják a fényképeket. A lementett képek továbbadása nem engedélyezett.

Amennyiben nem tudja lementeni a képeket, lépjen velünk kapcsolatba és szívesen átküldjük Önnek őket jó felbontásban, nagyobb méretben is - természetesen vízjellel ellátva.

 

A honlapon látható képek illusztrációs céllal jelennek meg, a vevők választását könnyítik meg. Ezek a termékek jó része már magántulajdonban van. Pontosan ezek tehát nem minden esetben vásárolhatóak meg, viszont minta alapján tudunk készíteni egy ugyanilyet vagy ehhez hasonlót, az Ön igényei alapján.

A termékek színe a valóságban némiképp eltérhet a képen láthatótól, hiszen az Ön által látott kép színeit befolyásolja a használt fényképező minősége és az Ön képernyőjének a beállításai is.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az egyedi kérésre, a vevő által megadott adatok alapján készült termékek esetén a webáruházakra vonatkozó visszavételi kötelezettség csak akkor érvényes, ha minőségi kifogás áll fenn.

Ez azt jelenti, hogy ha megrendeli, akkor köteles azt átvenni és kifizetni. Ezek nem tömeggyártásban készült termékek, így minden darabot alapos tervezés és gyártás jellemez, minőségi problémák a gyakorlatban nincsenek.

 

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem